Noua modă a tinerilor: piercing în nas

piercing in nas Studex

Tinerii de azi sunt mai libertini decât generațiile anterioare. Internetul a dat posibilități neîntâlnite în a se comunica și răspândi idei din ce în ce mai ciudate.

Purtatul cerceilor de tip piercing în nas nu este ceva nou inventat, acest obicei a fost înregistrat cam la toate triburile Africane, din Asia și din America de Sud.

La aceste triburi cerceii din nas era purtați de femei înstărite și ele erau considerate cele mai frumoase din trib. Cu cât mai mulți cercei aveau în nas, cu atât mai râvnite erau de bărbați. Probabil acesta este istoricul scurt al cerceilor din nas. În epoca modernă nu mai are aceeași semnificație purtatul piercingului în nas.

Cele mai multe ori tinerii vor să iasă în evidență prin cât mai multe bijuterii înțepate în cele mai ciudate locuri: sprâncene, limbă, buric și inclusiv în nas.

Ele consideră un fel de diferențiere de ceilalți, vor să-și demonstreze că pot suporta atâtea intervenții și pot deveni altfel decât oamenii obișnuiți. Indiferent dacă vrei doar un cercel simplu sau un piercing în nas studex.ro îți poate oferi o gamă largă de piercinguri și inclusiv aparate de aplicat piercing.